Je bekijkt nu De Fietsloods

De Fietsloods

We schreven al eerder over visspeciaalzaak De Visserie en op loopafstand is ook De Fietsloods gevestigd. De Fietsloods is een plek, zoals de naam al zegt, waar jullie fietsen huren voor tijdens jullie verblijf in Kamperland. Zo heb je geen gedoe met het meenemen van fietsen, maar wél toegang tot een tijdelijke fiets. 

Vanuit appartement De Kokverhoeven ben je met de auto binnen twee minuten bij De Fietsloods en met de benenwagen duurt dit een kwartier. Een ideale afstand als jullie lopend heen gaan en met de fiets weer terugkomen. Bij De Fietsloods huren jullie gemakkelijk en simpel fietsen voor een paar uur, een hele dag of meerdere dagen. 

Maken jullie het jezelf gemakkelijk? Kies dan met alle gemak voor het huren van een e-bike. Liever op zoek naar iets waarmee jullie kunnen lachen? Ook tandems zijn hier beschikbaar voor verhuur. Op de website vinden jullie een actueel aanbod en een overzicht met tarieven voor verhuur tot maximaal veertien dagen. Het is niet alleen mogelijk om fietsen te huren, ook voor accessoires kunnen jullie hier terecht. 

Geef een reactie