Je bekijkt nu De Zeeuwse Speurtochten

De Zeeuwse Speurtochten

Verblijf je in ons appartement en ben je er klaar voor om Zeeland volledig te ontdekken? Dan zijn de Zeeuwse Speurtochten écht een aanrader. Door heel Zeeland is het mogelijk om zo’n speurtocht te bewandelen, met vaak nog een leuk kleinigheidje zoals een zuurstok, chocoladeverrassing of Zeeuwse Babbelaars cadeau.

Verschillende plekken

Ontdek het oudste huisje van Zeeland, kom alles te weten over de bevrijding van Walcheren, waan je in Zeeuwse sprookjes en loop van het strand naar het centrum. Op allerlei plekken in Zeeland plan je gemakkelijk een Zeeuwse Speurtocht. Die speurtochten kun je vinden in Zierikzee, Goes, Middelburg, Bergen op Zoom, Westkapelle, Vlissingen, Vrouwenpolder strand, Breskens, Groede podium, Colijnsplaat, Tholen, Yerseke en Dreischor.

Op eigen gelegenheid

De speurtochten zijn op eigen gelegenheid te bewandelen. Handig, want dan kun je zelf bepalen wanneer je loopt! Houd er echter wel rekening mee dat er verrassingen bij de wandelroutes horen, daarom kent de Zeeuwse Speurtochten wel openingstijden. Je kunt zelfs met een scooter de omgeving verkennen, hier horen eigen routes bij. Iedere route die beschikbaar is op de website kun je voor minder dan een tientje kopen. Je kunt deze route uitprinten of erbij pakken op je mobiel. Een leuke activiteit om met kinderen of als familie te doen, maar ook voor ander gezelschap een prima activiteit om samen de omgeving te verkennen!

Op de hoogte blijven van onze favoriete plekken? Volg ons op Instagram en Facebook.

Geef een reactie