Je bekijkt nu Jachthaven Marina Kamperland

Jachthaven Marina Kamperland

De jachthaven van Marina Kamperland is een absolute hotspot waar je naar uitkijkt vanuit appartement De Kokverhoeven. Het is een ligplaats voor jachten en boten. Vanuit het havenkantoor worden alle zaken goed geregeld. Deze plek is voorzien van toezicht, bezoekers en bewoners. 

Je hoeft zelf geen jacht of boot te bezitten om van Jachthaven Marina Kamperland te genieten. Allerlei verschillende jachten en boten vinden in deze haven hun vestigingsplaats. Brasserie Blush is onderdeel van de haven. 

Activiteiten

Het is ook mogelijk om verschillende arrangementen voor ontspanning te boeken zoals een uitje naar de escape room of de lasergame hal. Geen zin in actie? Dan loop je samen een heerlijke wandeling rondom de haven om alle jachten en boten te aanschouwen. Bij Brasserie Brush is het mogelijk om een arrangement te boeken met een luxe borrelplank en een bezoek aan de escape room en lasergame hal. 

Ben je zelf op zoek naar een prachtige aanwinst voor de haven? In de Jachthaven van Marina Kamperland is ook een officiële dealer van jachten gevestigd. Het bedrijf Sunseeker verkoopt luxejachten voor de absolute levensgenieter. Alle jachten die door Sunseeker worden verkocht zijn inhouse gemaakt. 

Jachthaven

Met hun jarenlange ervaring in deze branche helpen eigenaren Tom Wigmore en Dion de Hamer jullie met het uitzoeken van de perfecte droomjacht. Wat helemaal ideaal is, is dat je de aangekochte jacht ook kunt stallen in de jachthaven Marina Kamperland om er op elk gewenst moment op uit te trekken en het water op te zoeken. 

Sunseeker ontwerpt eigen jachten en biedt daarnaast een breed scala aan andere diensten aan. Zo helpen ze met het bepalen van de waarde van een jacht en zetten ze de verkoopstrategie van jachten op poten. Ze kunnen ook ondersteuning bieden met de aankopen van andere jachten door hun brede Europese netwerk.  

Jachthaven Marina Kamperland is voorzien van allerlei onderdelen die een bezoek nog bijzonderder maken. 

Geef een reactie