Je bekijkt nu Veerpont Veere

Veerpont Veere

Toe aan iets anders dan de auto, de fiets of de benenwagen? Reserveer een plekje op de veerpont! Met Veerpont Veere reis je als voetganger of fietser naar Kamperland naar Veere en andersom. Met het pontje heb je een prachtig zicht op het Veerse Meer en ben je zo bij plekken zoals Fine Veere. Kamperland en Veere lenen zich ideaal voor langere voet- en fietstochten.

In de periode van mei tot en met september vaart het pondje. Elke dag vertrekken er meerdere tochten, vanuit Kamperland naar Veere. Om de vijfenveertig – zestig minuten vertrekt er een pontje vanuit Kamperland naar Veere en andersom. Bij de start van het pontje kun je een plekje reserveren, het verzoek is om dit plekje gepast te betalen. Indien jullie met een groep van meer dan tien personen, is de wens om van tevoren te reserveren bij Veerpont Veere.

Veere met het Veerse meer in zicht
Veere vanaf het Veerse Meer

Te doen in Veere

Veere is een plek met rond de twintigduizend inwoners. Er is in ieder geval genoeg te doen. De omgeving leent zich perfect voor wandelingen en fietstochten. Vanuit Veere beweeg je gemakkelijk naar Walcheren. Dit is een landstreek en schiereiland. Een ideale vertrekplaats richting Vlissingen of andere bezienswaardigheden. Denk maar eens aan een museumbezoek, het reptielenhuis, verschillende beelden en kunstwerken, maar ook de haven van Veere.

Via de Veere Pont is het ook mogelijk om een zeehonden safari te boeken. Tijdens deze rondvaart ga je op zoek naar zeehonden met de boot Lady Madeleine. Deze tocht gaat via de Vlissingse Binnenhaven over de Westerschelde tot aan de Nolle. Op de hoogte blijven van onze beste tips? Volg ons op Instagram en Facebook.

Geef een reactie