Contact

Wil je een verblijf boeken in ons appartement? We bieden met deze pagina de mogelijkheid om een reservering aan te vragen. Heb je een andere vraag waarvan je het antwoord niet op de website kunt vinden? We helpen je graag verder via het contactformulier. 

Op de hoogte blijven?

We doen ons best om binnen 24 uur een reactie op een reservering of contactaanvraag te geven. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen van ons appartement? Volg ons dan op Instagram en Facebook, daar plaatsen we updates. Benieuwd naar wat er in de buurt van het appartement te doen is? We plaatsen regelmatig een overzicht van leuke activiteiten en mooie gebieden.

Over Joris & Rolf

Met veel liefde en plezier verwelkomen we jou in ons fijne appartement aan de haven van Kamperland. We hebben met deze plek het bourgondische Brabant naar de Zeeuwse kust gebracht. Verwacht tijdens jullie verblijf een bijzondere overnachting waarbij je voorzien bent van huiselijke gezelligheid in een luxe jasje. 

Nieuwsgierig naar wie wij zijn en waarom we met ons vakantie-appartement begonnen zijn? Ontdek meer over onze passie voor het bourgondische leven en onze ideeën.

Reviews

Benieuwd naar wat familieleden, kennissen en vrienden over ons contact zeggen? We lieten onze gasten aan het woord om te vertellen over hun ervaringen met ons heerlijke appartement. Een perfect voorproefje voor wat jou te wachten staat als jij ons appartement bezoekt!