Joris & Rolf

Bourgondisch overnachten in Zeeland. Dat is waar wij, Joris & Rolf, voor gaan. Toen wij zelf een verblijf in Zeeland boekten, stuitten we op de bouw van Residence Marina Kamperland. We waren opslag verliefd op de locatie, het idee van ons eigen vakantie-appartement en de mogelijkheden voor gasten om hier te verblijven. Genietend van een bakje koffie besloten we al zittend op het terras van Brasserie Blush de makelaar te bellen. We hebben direct akkoord gegeven op de aankoop van ons inmiddels appartement De Kokverhoeven. Hier verwelkomen we jou ook graag. Geniet van het warme hart van Brabant, aan de Zeeuwse kust. 

Wat wij het allerbelangrijkste vinden aan een bezoek aan ons appartement, is dat jullie het gevoel hebben thuis te komen. Jullie zijn met een verblijf van alle gemakken voorzien. Elke slaapkamer heeft een eigen televisie, er zijn twee badkamers en vanuit de keuken kijk je op de prachtige jachthaven van Kamperland. Zo voelt het alsof je je tijdens het koken op een boot waant, met direct uitzicht op het water. Appartement De Kokverhoeven is voorzien van een wasmachine, droger en vele andere extra’s. Wij zorgen ervoor dat alle basisbenodigdheden voor in de keuken aanwezig zijn. Jullie hoeven alleen maar thuis te komen! Zelfs het wijntje staat al klaar. 

Wij zijn Joris & Rolf, getrouwd in 2018 en levensgenieters pur sang. In het dagelijks leven is Joris zelfstandig ondernemer in de recruitmentbranche en Rolf is financieel verantwoordelijk voor een familiebedrijf in Dordrecht. In onze vrije tijd genieten wij graag van al het moois dat het leven te bieden heeft. Daarom zijn we veel samen met vrienden en familie, houden we van goede wijn en lange tafelavonden. Met de aankoop van appartement De Kokverhoeven brengen we het warme hart van Brabant naar de Zeeuwse kust. Op die manier kan iedere gast van ons appartement bourgondisch overnachten in Zeeland. We laten graag onze gasten aan het woord om hun ervaringen met ons appartement te delen. Zien we jou snel verschijnen?