Je bekijkt nu Amable Kamperland

Amable Kamperland

Genieten van een heerlijke lunch of diner met loopafstand van het appartement? Dat kan bij Amable. Dit luxe, rustige restaurant is gevestigd in de voormalige kerk in Kamperland. De ambiance is chique en tegelijkertijd historisch. Vanuit de voorste parkeerplaats van het appartement kun je zelfs de toren van de kerk al zien.

Voor lunch of diner

Wandel door de Kamperlandse duinen of een van de schoonste kusten van Nederland, het Noordzeestrand. Daarna strijk je neer op een heerlijk plekje in deze historische kerk – omgebouwd tot chique en luxe restaurant als de echte hotspot in het dorp. Jouw bezoek aan Kamperland is eigenlijk niet compleet als er geen lunch of diner bij Amable is geweest. Zij serveren gerechten met seizoensgebonden producten en een lokaal karakter, voor de optimale culinaire ervaring.

Eigen tuin

De producten die gebruikt worden komen niet alleen uit de streek, sommige producten komen uit eigen tuin. De gerechten die bereid worden in de keuken van de chef kennen oer-Hollandse smaken. Groenten, fruit en kruiden komen uit de eigen tuin. Met deze ingrediënten worden bijvoorbeeld filet, hondshaai, babytop steak en potato pavé gemaakt. Let wel: omdat de gerechten seizoensgebonden zijn is de kans groot dat de kaart per seizoen wisselt.

Geniet hier van voor-, hoofd- en nagerecht, aangevuld met een heerlijk wijntje of een sterke whiskey. Ook dranken zoals kombucha, hard seltzer en de bekende frisdranken zijn hier te nuttigen.

Op de hoogte blijven van onze favoriete plekken? Volg ons op Instagram en Facebook.

Geef een reactie