Je bekijkt nu Beachclub Lekker

Beachclub Lekker

Zeeland op z’n best. Bourgondisch genieten van het Zeeuwse land. Dat lukt wel bij Beachclub Lekker! Wij hebben al vaker een bezoek gebracht aan deze fijne hotspot in de buurt van Deltapark Neeltje Jans, de Nederlandse Deltawerken en natuurlijk de Noordzee. Terwijl jullie genieten van de heerlijke gerechten van deze beachclub, krijg je de gezelligste toeristische sferen mee. 

Bij Beachclub Lekker vind je voor ieder wat wils. De uitgebreide menukaart is voorzien van traditionele, Zeeuwse vlees- en visgerechten zoals gebakken sliptong en huisgemaakte spareribs. Daarnaast vind je ook vegetarische én veganistische opties zoals Yellow curry en een 100% vegan burger. Naast de vele hoofdgerechten serveren ze bij Beachclub Lekker ook soepen, veel verschillende borrelhapjes, oesters, salades en desserts.

Zijn jullie on the move? Ga dan voor een snelle lunch zoals een uitsmijter, broodje(s) kroket en flatbread met diverse toppings. Je rolt vanuit de Beachclub zo het strand op, dus ideaal als jullie nog even willen zonnen of zwemmen. Geen zin om in alle rust te ontspannen, maar juist op zoek naar activiteit?

Er zijn rondom Beachclub Lekker verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd die jullie altijd kunnen bezoeken. Je loopt met een van die routes zo richting het Veerse Meer, een populaire aangelegenheid voor watersporters. Zo heb je de mogelijkheid om de sporters te bekijken of zelf mee te doen. Daar is genoeg plek voor met dit 22 kilometer lange meer.

Zijn jullie helemaal verliefd op dit speciale plekje Zeeland? Het is ook mogelijk om bruiloften, evenementen of zakelijke bijeenkomsten in de beachclub of omgeving te vieren. De mogelijkheden hiervoor vind je op de website. Op de webcam kun je overigens op elk moment van de dag bekijken hoe het Zeeuwse strand en de club erbij staan. 

Bij ons is Beachclub Lekker in ieder geval een vast onderdeel van ons bezoek aan Kamperland, dus wij raden jullie deze club graag aan! 

Geef een reactie