Je bekijkt nu Brasserie Blush

Brasserie Blush

Verrassend uit eten met zicht op een prachtige haven? Bij Brasserie Blush kan het! Wanneer je in ons appartement verblijft bevindt Brasserie Blush zich op steenworp afstand. De brasserie is namelijk onderdeel van het residence Marina Kamperland, dus je kunt te voet deze brasserie bezoeken. 

Brasserie Blush was een van de plekken die wij als eerste bezochten in Kamperland. Toen we hier genoten van een heerlijk drankje besloten we de makelaar te bellen. We wilden een bod doen op het appartement waar we jou nu mogen verwelkomen. Brasserie Blush heeft dus bijgedragen aan een verzameling van goede herinneringen. 

Wisselend menu

Elke acht weken verschijnen er nieuwe gerechten op de menukaart, dus dat belooft veel goeds als je een bourgondiër in hart en nieren bent. Huisgemaakt is de standaard bij deze brasserie. Dat varieert van culinaire hoogstandjes tot aan zelfgemaakte koekjes voor bij de koffie. Een échte chefkok runt hier samen met zijn team de keuken.

Vanuit het terras kijk je het prachtige water op, waar boten en jachten aanmeren of vertrekken. Laat je meenemen door de warmte van de zon, de vreugde van jouw gezelschap en de kwaliteit van deze brasserie. Het is zelfs mogelijk om verschillende arrangementen bij Brasserie Blush te boeken. 

Rolf en Joris tijdens een bezoek aan Brasserie Blush
Op het terras van Brasserie Blush

Denk maar eens aan het varen op een luxe jacht voor maximaal tien personen. Voordat de jacht vertrekt starten je met een uitgebreide lunch bij de brasserie. Eenmaal op de jacht geniet je van een heerlijke borrel en een eventueel bezoek aan het stadje Veere. Naast het varen op een jacht is het ook mogelijk om arrangementen te boeken voor een lasergame-uitje of een escape room. 

Bestel hier de beste luxe-gerechten zoals met als hoofdingrediënt o.a. rivierkreeft, zeetong, zeewolf en rack en burgers van lam. Bij Brasserie Blush is het mogelijk om een meerdere gangen-menu te bestellen of zelf jouw gerechten te kiezen. De prijzen voor een diner hier variëren van achttien euro tot aan zestig euro per gerecht, met een gemiddelde van vijfentwintig euro. 

Geef een reactie