Je bekijkt nu De Kleine Schorre

De Kleine Schorre

Wijnen, wijnen, wijnen… daar houden we van! In ons appartement staat het wijntje bij aankomst al klaar. Wat waren we blij toen we erachter kwamen dat er een heuse wijnproeverij in de buurt is. Wijnhoeve de Kleine Schorre is bij uitstek een perfecte locatie voor een wijnproeverij met vrienden of familie.

Proeflokaal de Kleine Schorre

De Kleine Schorre beschikt over een groot stuk land voor de wijngaard. Hier proef je de lekkerste wijnen van het land! Met een dagelijks wisselende kaart, beweegt de Kleine Schorre met de seizoenen mee. Eenmaal binnen heb je de keuze uit meerdere terrassen. Een ideale locatie om een dagje te vertoeven onder de Zeeuwse zon. Tijdens de proeverij ontvang je een rondleiding door de wijngaard, de wijnkelder én proef je de meest verse wijnen.

Overige activiteiten

De wijngaard leent zich voor verschillende activiteiten, want ook trouwen in de wijngaard is mogelijk. Net zoals dineren in de buitenlandse sferen van de wijngaard. Het romantische Deischor wekt direct een buitenlands gevoel op. Naast dineren, kun je ook lunchen bij de wijngaard. Een prachtig uitzicht voor je en een koel wijntje op tafel!

De wijnhoeve is door zes Zeeuwse ondernemers opgebouwd tot een goedlopend Zeeuws bedrijf. Er is tijdens zomerse dagen regelmatig bezoek van muzikanten voor live-muziek en er bevindt zich een dorpscafé op het terrein. Op zoek naar een souvenir om mee te nemen? Breng een bezoekje aan de boerderijwinkel. Naast de wijnhoeve is een camping gelegen voor als het naar huis gaan na al die wijntjes niet meer lukt. ;p

Op de hoogte blijven van onze favoriete plekken? Volg ons op Instagram en Facebook.

Geef een reactie