Je bekijkt nu De Visserie

De Visserie

Muziekje, wijntjes en kaarsjes… met ons appartement zorgen we ervoor dat jullie van alle gemakken zijn voorzien. Bij ons geen gesjouw met huishoudelijke benodigdheden. We zorgen dat deze er al zijn en dat jullie alleen jullie koffers uit moeten pakken. Bij aankomst zorgen we zelfs voor een heerlijk wijntje. Wat jullie dan wel nog moeten doen is goede ingrediënten voor een heerlijk diner regelen. Gelukkig kan dat bij De Visserie.

De Visserie is een visspeciaalzaak in Kamperland. De winkel wordt gerund door Antione en Mariëlle Riedijk, samen met hun zoon Joey. Na meer dan vijftien jaar op verschillende markten te hebben gestaan met verkoopwagens, breidden zij uit naar een eigen winkel. Deze winkel is nu een niet te missen onderdeel in Kamperland als je de volledige sfeer van Zeeland wilt proeven. 

Bij De Visserie vinden jullie een groot aanbod aan verse vis. De vis wordt namelijk elke morgen vers bij De Visserie geleverd en verschijnt vervolgens in de winkel. Het assortiment bestaat uit gerookte vissoorten, gebakken vis, kant-en-klaar maaltijden en salades vers vanuit de eigen keuken. In de zomer is het ook mogelijk om BBQ-pakketten met vis en vlees te bestellen. 

Ook in het weekend kun je bij De Visserie terecht op zaterdag. De rest van de week is De Visserie geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur, behalve op maandag, dan zijn de openingstijden van 11.00 uur tot 18.00 uur. 

Een tip van ons: maak een wandeling door Kamperland en haal voor de lunch een van de verse broodjes bij De Visserie. Van klassieke haring tot luxere varianten met gerookte zalm, makreelfilet en krabsalade. De Visserie bevindt zich in het winkelcentrum waar ook de Albert Heijn en winkels zoals de Etos gevestigd zijn. Jullie kunnen dus direct boodschappen doen voor jullie verblijf! 

In de buurt van De Visserie vinden jullie ook De Fietsloods. Ideaal om direct fietsen te huren voor jullie verblijf zodat jullie de omgeving optimaal kunnen verkennen.  

Geef een reactie