Je bekijkt nu Fine Veere

Fine Veere

Liefhebbers van vis opgelet… bij Fine Veere ben je aan het juiste adres! In deze brasserie zijn ze dol op Zeeland en daarom worden bijna alle gerechten met producten van de Zeeuwse bodem bereid. Het is een ideale plek om gezellig te lunchen, te borrelen en te dineren met vrienden en familie. Wij bezoeken deze plek regelmatig tijdens een weekend Zeeland en raden Fine Veere dan ook graag aan.

Verse vis, oesters, maar ook vlees- en vegetarische gerechten. Deze brasserie bezoeken jullie met alle gemak samen. De ingrediënten zijn dagvers. Culinair genieten aan het Veerse Meer, dat lukt bij deze plek wel! Het is ook mogelijk om feesten en andere gelegenheden te organiseren bij de brasserie. Het restaurant wordt gerund door Maxim en Lorette. Gestart in 2020 met een droom en passie voor vis!

Locatie van Fine Veere

De locatie van de brasserie ligt aan het Veerse Meer. Parkeren met de auto is gratis. Daarnaast is de brasserie zelfs met de boot te bereiken. Dat maakt Fine Veere helemaal uniek. Handig dus als jullie door het Veerse Meer dobberen en trek krijgen. Jullie lopen vanuit het restaurant gemakkelijk langs het water of het groen. Mooi moment om uit te buiken!

Het restaurant

Creatieve chefkok Maxim maakt de beste gerechten met al zijn enthousiasme. Zo kan het verkeren dat er spontaan een proeverij op de menukaart komt te staan. Het team van Veere is dan benieuwd wat de gasten van de ideeën vinden. Waarom van ver halen als er een prachtige provincie is? Bij Veere halen ze de meeste producten van het lokale land of water. De verrassende smaken zorgen voor een sensatie op de tong. Wij raden een bezoek zeker aan!

Geen tijd of zin om lang te tafelen? Ook voor een kort bezoek leent Fine Veere zich prima. Zelfs de koffie is vers, want de bonen worden gebrand in de brasserie. Genieten maar! Op de hoogte blijven van onze favoriete plekken? Volg ons op Instagram en Facebook.

Geef een reactie