Je bekijkt nu Norberto Lekkernijen

Norberto Lekkernijen

Wijn, port, verschillende biersoorten, kaas en broodjes. Bij Norberto Lekkernijen hebben ze een uitgebreid assortiment van delicatessen. Perfect om hier je boodschappen te doen voor jouw verblijf in Kamperland. En terwijl ze de boodschappen inpakken geniet jij van een ijsje met Italiaans schepijs.

Ontdekt in Kortgene

Je komt nog eens ergens als je regelmatig in Zeeland bent. Zo ontdekten we ook Norberto Lekkernijen in Kortgene. Sindsdien rijden we regelmatig een kleine 10 kilometer heen en 10 kilometer terug om bij Norberto alles te halen voor de borrelplank. Kortgene is met de auto dus 12 minuten van het appartement, maar met de fiets ook goed te doen: je doet er dan ongeveer een halfuur over. Als echte bourgondiër vind je hier altijd iets naar wens.

Uitgebreid assortiment bij Norberto Lekkernijen

Je kiest hier jouw favoriete drankje uit: wijn, port of maak een keuze tussen de verschillende biersoorten. Vul jouw borrelplank aan met een heerlijk stukje kaas zoals lekkere gatenkaas, pesto met pijnboompitjes of boerenkaas van ’t huis. Op zoek naar iets zoets? Dan hebben ze bij Norberto ook een uitgebreid assortiment van boerderijconfiture in onder andere de smaken fruitmelange of aardbei. Helemaal geen zin om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Bestel dan een van de heerlijke delicatessen van de patisserie zoals saucijzenbroodjes, appelflappen of belegde broodjes.

Op de hoogte blijven van onze favoriete plekken? Volg ons op Instagram en Facebook.

Dit bericht heeft één reactie

  1. daphne

    een delicatessezaak met vele en heerlijke producten..
    en niet te vergeten hun heerlijk schepijs en softijs Mmmmm”
    ook vele lekkere kazen.

    wij hebben heerlijk Genoten!

Geef een reactie