Je bekijkt nu Restaurant Het Badpaviljoen

Restaurant Het Badpaviljoen

Als je aan Zeeland denkt, denk je snel aan Middelburg. Maar wist je dat Domburg zich ook uitstekend leent voor (toeristisch) bezoek? Het is al meer dan 150 jaar een familiebadplaats. Hoe fijn is het om samen te genieten van een culinaire beleving aan zee? Je geniet van uitzicht, goed eten en fijn gezelschap bij restaurant Het Badpaviljoen! 

Restaurant Het Badpaviljoen vind je aan de Badhuisweg. Zodra je het terras op loopt waan je je in de luxe sfeer van het restaurant. Combineer deze luxe sfeer met uitzicht op de zee en het strand en je bent voorzien van een bourgondische middag of avond. Bij restaurant Het Badpaviljoen lunch, diner en fingerfood voor tijdens een borrel. 

Er is altijd een mogelijkheid om op de gewenste manier Het Badpaviljoen te bezoeken. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om in het restaurant te lunchen of te dineren, maar je kunt ook terecht in de serre, het loungeterras én het terras aan zee. Het Badpaviljoen richt zich tot de liefhebbers van lekker eten en bijzondere wijnen. Daar horen wij wel bij! 

Ga je voor een Spaanse Pata Negra of een Zeeuwse kreeft? Bij Het Badpaviljoen weten ze hoe zij een beleving voor haar bezoekers creëren en dat doen ze dan ook graag. Het persoonlijke advies en de vriendelijke betrokkenheid zorgen ervoor dat jij geniet van de beste combinatie van gerechten en wijn. De smaken zijn uitzonderlijk en toch voor ieder wat wils dus die combinatie maakt een bezoek compleet. 

Een van de meest bijzondere dingen aan het bezoek aan dit restaurant is dat het niet seizoensgebonden is. Bij veel toeristische plekken in Zeeland kom je het beste uit met mooi weer. Echter is elk seizoen bij Het Badpaviljoen indrukwekkend, omdat je uitkijkt op de Noordzee. Dat levert altijd imposante waarnemingen op. De menukaart wordt goed afgestemd op het seizoen, dus dit uitje kunnen wij in elk seizoen aanraden. 

Benieuwd naar meer updates en leuke plekken?

Geef een reactie