Je bekijkt nu Duinhotel Breezand

Duinhotel Breezand

Beleef Zeeland op de beste manier mogelijk door een bezoekje te brengen aan Duinhotel Breezand. Dit hotel is een verzamelplek van hotelkamers, vakantiehuisjes en beach houses in één. Voeg daar een heerlijke wellness ruimte, fitnessplek en horecagelegenheden aan toe en je hebt alles onder één dak. 

We schreven al over de Noordzee en het Veerse Meer, maar de Vrouwenpolder bleef onbesproken. Dit dorpje is tussen de zee en het meer ingeklemd. Daarmee is de Vrouwenpolder ook de vestigingsplaats van Duinhotel Breezand. Je geniet hier van het prachtige uitzicht op de Zeeuwse natuur en dat zorgt voor een optimale droombeleving. 

Duinhotel Breezand maakt het mogelijk om hotelkamers, vakantiehuisjes en beach houses te boeken. Met zo’n beach house slaap je direct aan zee en kijk je uit op het Zeeuwse waterlandschap. Een ideale opvolger na jullie verblijf in appartement De Kokverhoeven. 😉 

Goede accomodaties

Je hoeft echter niet per se te overnachten in Duinhotel Breezand om van de fantastische accommodaties te genieten. Het is namelijk ook mogelijk om hier een bezoek te brengen aan de wellnessfaciliteiten, de fitnessruimte en de brasserie. Zin in een massage? Ook dat is hier mogelijk en jullie huren hier ook gemakkelijk een fiets voor tijdens jullie verblijf. 

Het strand dat aan Duinhotel Breezand grenst is een van de meest schone en veilige stranden van Nederland. Toch is er aan activiteit geen gebrek, want watersporters komen hier graag om hun grootste passie uit te voeren. Zo komen jullie hier onder andere kitesurfers tegen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf op zo’n bord te stappen. 

Achterover leunen en genieten van fijn gezelschap? Breng een bezoekje aan Brasserie Dune voor een lunch, diner of borrel. De keuken serveert hier heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten met een internationale culinaire twist. De kwaliteitswijnen staan al koud, de cocktails en mocktails worden geshaked én de koffiemachine draait op volle toeren. Tijd voor een bezoek zouden wij zeggen! 

Geef een reactie