Vakantieappartement huren in Zeeland

Graag een vakantieappartement huren in Zeeland? Bij appartement De Kokverhoeven zijn jullie aan het juiste adres. Met flair, luxe en bourgondische gezelligheid zijn jullie zeer welkom in ons vakantieappartement in Zeeland. We brengen hiermee het Brabantse hart dat zo mooi klopt naar de Zeeuwse kust. Een verblijf in appartement De Kokverhoeven is niet zomaar een overnachting. Wij gaan voor de optimale recreatieve beleving waar jullie nog lang goede herinneringen aan koesteren.  

Het is mogelijk om een reservering te plaatsen voor de gewenste periode voor het huren van ons vakantieappartement in Zeeland. Na jullie reserveringsaanvraag, reageren wij binnen 24 uur of jullie verblijf bevestigd kan worden.

Let op: na jouw boeking is de reservering nog niet definitief. We nemen contact met je op over de bevestiging van jouw verblijf.

 

Let op: na jouw boeking is de reservering nog niet definitief. We nemen contact met je op over de bevestiging van jouw verblijf.

Informatie

De huur van ons appartement is voor recreatief gebruik. Denk hierbij aan een (mid)week vakantie of een weekendje weg. Het is dus niet mogelijk om ons appartement als tijdelijke woning te huren. Wij vinden het belangrijk dat jullie in ons appartement direct het idee hebben thuis te komen. Parkeer de auto op de vaste parkeerplaats van het appartement of op een van de andere gratis parkeerplekken. Op de achterste parkeerplaats zijn twee laadpalen, met vier aansluitingen.

We hebben gekozen voor faciliteiten die het huiselijke gevoel direct mogelijk maken. Zo is het appartement voorzien van een wasmachine, droger, twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed van ieder 2 meter 10 lang en twee badkamers. Er zijn volop handdoeken beschikbaar, dit is bij de prijs inbegrepen. Ook het wasmiddel staat voor jullie klaar. 

Daarbij zorgen we er ook voor dat de keuken voorzien is van alle basisbenodigdheden. Zo hoeven jullie niet te sjouwen met koffiecups, thee, diverse kruiden, olie of vaatwastabletten. Aan jullie enkel de taak om de koffers uit te pakken en te ontspannen. Er staan zelfs een wijntje en biertje in de koelkast. Uiteraard adviseren we wel om boodschappen te doen voor de maaltijden. Gelukkig hebben jullie daar in de buurt van de haven alle mogelijkheid toe. Er is een winkelcentrum met Etos, Albert Heijn en Bomont voor de winkelliefhebbers op 10 minuten loopafstand. Op diezelfde afstand is er een Aldi.

Wanneer jullie ons vakantieappartement in Zeeland huren ervaren jullie ons bourgondische hart aan de Zeeuwse kust. Samen met een interieurarchitect zijn we aan de slag gegaan om door de complete aankleding van ons appartement dit gevoel naar voren te brengen. Vanuit het appartement kijk je zo op de jachthaven en waan je je direct op het water waarbij een gevoel van optimaal genieten centraal staat. 

Ons appartement in één oogopslag